Stiftende generalforsamling af foreningen for frit fjerkræ i Danmark

Vi er nu så langt at vi indkalder til stiftende generalforsamling og det sker søndag 21/5 kl 13.00 på Fyn, hos Peter Agger, Ungersbjerge 7
5683 Haarby, Agger PARKGOLF  http://aggers.info/

Formålet med foreningen er bredt at samle folk der vil arbejde for fritgående fjerkræ

§ 2. Formål
Stk. 1. Foreningens formål er forbedre vilkårene for at holde fjerkræ på en naturlig måde i Danmark.
Dette sker ved at samle alle der holder fritgående fjerkræ, både høns i haven, hobbyfjerkræ til eget forbrug samt stalddørssælgere med fritgående fjerkræ til lokalt salg og personer der støtter naturligt, fritgående fjerkræ i Danmark.

På generalforsamlingen vil vore tanker i initiativgruppen bag dette blive fremlagt, vedtægterne for foreningen vil blive debatteret og forhåbentlig vedtaget, Vi har et forslag til en arbejdsliste over ting som foreningen skal arbejde med og den vil også blive fremlagt og debatteret. Der vil blive valgt en bestyrelse så arbejdet med at forbedre forholdene rigtigt kan komme igang. Forløbet i vinteren har vist at der er nok at tage fat på, hvis vi fremover skal kunne holde fritgående høns og andet fjerkræ i Danmark og i det hele taget forbedre mulighederne for at holde fjerkræ fritgående.

Vi skal også have fundet et godt navn til foreningen og her må du meget gerne komme med input. Kort, rammende og fængende (vi kunne godt bruge noget inspiration her…)

Det er vores intention at holde administration på et minimum. Alt kommunikation sker elektronisk og bestyrelsesmøder holdes primært som videomøder. Det gør at foreningen kan agere hurtigt når det er nødvendigt (det har vinteren vist). Det betyder også at vi sigter på et kontingent på 50 kr/år for medlemmer der ikke har et registreret dyrehold (CHR) og 200 kr for medlemmer med CHR. Formålet er at få så mange medlemmer som muligt og dermed størst mulig gennemslagskraft. Da udgifterne er små, så kan kontingentet også holdes lavt.

Se arbejdsliste og vedtægter (De kan ændres indtil generalforsamlingen.)

Dagsorden på den stiftende generalforsamling er

Valg af dirigent og referent
Orientering fra initiativgrupppen og svar på spørgsmål
Vedtagelse af vedtægter
Arbejdslisten for foreningen gennemgås og revideres.
Fastsættelse af kontingent.
Valg af formand
Valg af kasserer
Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer
Valg af 2 revisorer og en revisorsuppleant

Drikkevarer skal købes på stedet. Mad må gerne medbringes og spises på stedet.

Vi vil gerne have en (uforpligtende) tilbagemelding om du kommer, så vi kan få et overblik over antallet.

Kan du ikke komme til generalforsamlingen, men gerne vil være orienteret om denne forening, så send en mail til admin@frit-fjerkrae.dk , så kommer du på mail-listen og vil modtage mere info om indmeldelse etc når foreningen er startet.

Initiativgruppen

Finn Jensen
Tanja M. Pedersen
Mette Nygaard
Mathias Nørregaard
Claus Rasmussen

Udgivet i Generalforsamling Etiket: ,