Årets Dyreven 2017

Dyrenes Beskyttelse kårer hvert år “Årets Dyreven”. I år er en af de nominerede i kategorien “Årets frontløber” Frit Fjerkræs medlem, Johanne Schimming fra Hegnsholt Hønseri.Hun er fra Dyrenes Beskyttelse nomineret for at have en naturlig og bæredygtig produktion i pagt med dyrenes naturlige behov. Et arbejde vi fra Foreningen Frit Fjerkræ gerne vil bakke op om.

Vi vil fra foreningens side også pege på Johannes store arbejde under vinterens fugleinfluenza-udbrud, hvor vi (selv om foreningen ikke var stiftet endnu) havde et meget tæt og givende samarbejde, for at gøre opmærksom på, at de danske restriktioner med krav om indespærring af høns var helt ude af trit med proportioner, og med hvad vores nabolande lande havde af restriktioner. Sammen med Johanne fik vi sat problematikken på dagsordenen, så myndighederne blev nødt til at forholde sig til sagen. Til sidst blev det så vanskeligt for Fødevarestyrelsen at forsvare det ulogiske krav om staldpligt for danske høns, at styrelsen ophævede det.

Johanne arbejder også for at bruge mere racefjerkræ i sin lokale produktion, noget vi i Foreningen Frit Fjerkræ sætter stor pris på.

Vi vil derfor fra foreningens side give Johanne vores anbefaling, og opfordrer dig til at stemme på hende som “Årets frontløber” hos “Dyrenes Beskyttelse”.

Du kan stemme indtil 12. Oktober her.

https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/arets-dyreven/%C3%A5rets-frontl%C3%B8ber

 

Udgivet i Ikke kategoriseret Etiket: ,