Vil du være med i en test af æg fra hobbyhøns for dioxin/PCB?

TILMELDING ER SLUT

Fødevarestyrelsen har i lighed med sidste år fået mulighed for at teste æg fra havehøns for dioxin/PCB. Når dette års resultat foreligger, så vil Fødevarestyrelsen komme med råd og en generel vejledning ud fra resultaterne

Hvis du er interesset i at være med og kan levere 15-30 æg til Fødevarestyrelsen, så udfyld skemaet og vi vil i Frit Fjerkræ sende oplysningerne til Fødevarestyrelsen som vil kontakte dem som bliver udvalgt til at deltage i forsøget.

Der er følgende kriterier for hønseholdet:

1. Hønsene skal være udegående

2. Hønseholdet skal bestå af 5-50 høns

3. Hønseholdet kan bo i både større byer og landsbyer, men besætningen må IKKE være tilmeldt CHR.

4. Du skal kunne undvære 15-30 æg

 

Udgivet i Ikke kategoriseret Etiket: , ,