Kvalitetsstempel til æg fra danske høns

I dag lancerer Danske Æg, ægindustriens brancheorganisation, et nyt stempel som fremover vil være på alle danske æg i supermarkederne. Stemplet er ifølge Danske Æg et kvalitetsstempel, men den kan vi i Frit Fjerkræ godt stikke med flere længder. Vi har nemlig et medlem der har et ægte kvalitetsstempel.

Læs selv hvad Diana fra Fyn skriver:

“Alle æg der kommer fra mine høns, bærer Frit Fjerkræs logo. Det sikrer dig som forbruger at du får æg fra sunde, fritgående racehøns.
Mine høns lever i små sammentømrede flokke, med adgang til den fri natur, hvor de kan fouragere efter behov, de får økologisk foder som tilskud, de bliver ikke udsat for kunstigt lys for at holde produktionen høj, de er alle udruget og passet af en levende mor, og de har en hane til at styre flokken.
Æg fra mine høns kaldes blandt venner for Sol-æg, for blommen er gul, som sjældent set, af absolut naturlige årsager.
Jeg er medlem af foreningen Frit Fjerkræ, for at medvirke til at lempe vilkårene for små, lokale producenter som mig selv, og fordi vi i foreningen går ind for bedre forhold for høns i industrien.”

Udgivet i Ikke kategoriseret Etiket: , ,